PONUDA
A. Sistem zaštitne mreže
Mreža je od  poliamidnog materijala koji je otporan na spoljne uticaje (kiša, snijeg, sunčeve zrake), dimenzija kvadratića 5x5 cm. Mreža se postavlja na zategnute sajle, nategnute specijalnim španerima, sistemom klemer.
 
B. Sistem zaštitnih iglica
Dužina (visina) iglica je 110 mm, promjera Φ 1,4 mm. Iglice su od nerđajućeg čelika postavljene na nosivi sloj od bezbojne plastične ABS mase. Profile je potrebno lijepiti specijalnim silikonskim ljepilom, otpornim na temperaturne oscilacije od –40oC do +150oC, kako bušenjem nebi bila oštećena fasadna površina.  

C. Elektro – sistem
Sastoji se od nosača , žice i impulsnog uređaja. Nosači su od plastične ABS mase otporne na UV zrake. Žičane aluminijske šipke dužine 3m i promjera Φ 4mm se montiraju na nosače u originalne otvore. Nosače je potrebno lijepiti specijalnim silikonskim ljepilom, otpornim na temperaturne oscilacije od –40oC do +150oC, kako bušenjem nebi bila oštećena fasadna površina. Nakon montaže žičani sistem se spoji na impulsni uređaj koji pušta niskonaponsku struju u određenim vremenskim intervalima. 
 
 

© “LEVERKUSEN”,  2017. Sva prava pridržana. /  Izrada stranica: ABC